remote

vuorovaikutuksessa

There are no traffic jams along the extra mile.

Roger Staubach

Asiakaspalvelu kattaa koko vuorovaikutuskokemuksen asiakkaan ja yrityksen välillä. Asiakaspalvelu tapahtuu kasvokkain, puhelimessa, sähköpostilla, sosiaalisen median palveluissa ja chat-keskusteluissa. Hyvä asiakaspalvelu on yksilöllistä ja oikea-aikaista. Se on myös ripeää ja joustavaa. 

Jokaisen yrittäjän ja palveluntarjoajan kohdalle tulee jossain vaiheessa tilanne, jossa asiakaspalvelu ruuhkautuu ja sen seurauksena asiakkaat turhautuvat. Asiakkaat odottavat yhtenäistä asiakaskokemusta sekä personoitua palvelua.  Asiakasuskollisuus ja asiakaspito edellyttävät yksilöllisyyttä, eivätkä asiakkaat halua tulla kohdelluksi numerona. Jos tarvitset lisäkäsiä yrityksesi asiakaspalveluun, ota yhteyttä ja saat virtuaalisen assistentin avuksesi!

assari

virtual

Virtuaaliassistentti on vähän kuin henkilökohtainen assari, joka toimii etänä yrityksen ja yrittäjän apuna. Assistentti huolehtii hänelle osoitetuista tehtävistä, kuten toimistotyöt, puhelinliikenne, asiakaspalvelu, chat, sähköposti, ajanvaraukset ja reklamaatiot. 

VA- palvelu toimii freelancer periaatteella, joten  saat apua myös osa-aikaisesti tarpeesi mukaan.  Erityisesti pienen yrityksen yksin pyörittämisessä kaiken tekeminen itse voi viedä yllättävän paljon voimavaroja ja aikaa. Joskus on hyvä delegoida rutiinihommia ja keskittyä itse esim. yrityksen kehittämisen kannalta tärkeiden päätösten eteenpäin viemiseen. Kaikilla ei ole valmiina henkilöä, kenelle siirtää tehtäviä töiden kasautuessa ja tällaisessa tilanteessa VA on ihanteellinen apu!

Me emme ole ’virtuaaliassistentti- toimisto’, eli käytännössä asioit aina saman ’toimistotädin’ kanssa. Näin ollen sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että tekijät vaihtuisivat tiheään. 

Virtuaaliassarista maksat joko tuntihinnan tai kuukausihinnan mukaisesti.Kuukausihinnoittelu sisältää vakiomäärän tunteja ja tätä käytämme pääasiassa silloin, kun on hieman pidemmästä toimeksiannosta kyse.

Tuntihinta maksetaan tilatuista toimeksiannoista käytetyn työajan mukaisesti.

Hinnoittelumme on yksinkertainen: tuntihintamme on 45,00€ / h (alv. 0%)

Jokainen toimeksianto määritellään yrityksen tarpeen mukaisesti. Toimeksiannon kesto ja työtehtävät kirjataan aina sopimukseen. 

Assistentti ei ole työsuhteessa toimeksiantajaan, vaan yrittäjä tai yhteisö maksaa ainoastaan sopimuksen mukaisen laskun tilatusta palvelusta. Yksinkertaista ja helppoa!

Sinunkin yrityksellesi

Oma Virtuaaliassari

Vieritä ylös