design

suunnittelu

creativity is piercing the mundane to find the marvelous

Bill Moyers

Mitä haluat viestiä yrityksesi visuaalisella ilmeellä?

Yrityksellesi suunnitellulla graafisella materiaalilla voit kertoa visuaalisen tarinan. Kun yrityksen yritysviestintää varten suunniteltu ilme on toteutettu visuaalisesti yhtenäiseksi, saavat asiakkaat ja yhteistyökumppanit yrityksen toiminnasta luotettavan, yhtenäisen ja loogisen kuvan. Kaikissa yrityksen materiaaleissa toistuvat samanlaiset graafiset muodot ja elementit. Yhtenäinen ilme saa yrityksesi painumaan ihmisten mieliin ja tunnistamaan yrityksen eri yhteyksissä. Verkkosivuilla, toimitiloissa, teippauksissa, käyntikorteissa, esitteissä, mainonnassa ja kaikissa markkinoinnin tilanteissa yrityksen viestintä on huolella harkittu ja toteutettu yksilöllinen kertova yritysilme.

Yhtenäisen visuaalisen ilmeen luominen yrityksen alkutaipaleella on kannattavaa. Graafiseen ilmeeseen sisältyy logo, tekstityypit eli typografia, värimaailma, käytettävät graafiset muodot ja kuvamaailma. Logo ja graafinen ilme herättävät yrityksen eloon.

Hyvä visuaalinen ilme on voimakas, aistittava, kaunis ja yrityksen tarinaan ja tarkoitukseen sopiva. Huolellisesti suunniteltu ilme on aina myös helposti tunnistettava ja mieleenpainuva.

Haluamme auttaa yritystäsi menestymään nyt ja tulevaisuudessa. Ota yhteyttä, niin aloitetaan suunnittelu heti yhdessä!

Kerro mistä palveluista olet kiinnostunut ja varaa aika maksuttomaan kartoitukseen

graafinen suunnittelu:

Hintoihin lisätään alv 24%

Sinunkin yrityksellesi

Erinomaiset kotisivut

Vieritä ylös