Our work

Projekteja

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Saatiin todella tyylikkäät, pirteät ja fressit sivut. Kaikki oli juuri sitä mitä toivottiin tai itse asiassa vielä vähän hienompaa. Asiakaspalvelu 10+ kaikki ongelmat tuli ratkaistua ja neuvoja saatiin muihinkin juttuihin kun vain sivuihin liittyen. Ei voi kuin suositella!
Miia
Koirahoitola Vadelmatassu

Asiakastyytyväisyys Googlessa 5/5

Meille sydämen asia ovat niin pienet kuin suuremmatkin toimeksiannot, missä olemme koko pienen yrittäjän olemuksella mukana.

Rennosti palaveraaten ja innokkasti ideoiden lähdemme erilaisiin projekteihin mukaan. Haluamme toimia asiakaslähtöisesti jatkossakin, joten jokainen asiakastapahtuma on meille erityisen tärkeä.

mock up nettisivustosta

Huippukoiran uudet verkkosivut

Kotisivuprojektin ensisijaisena tavoitteena oli saada sivustolle moderni ja raikas ilme. Aikaisempi sivusto oli tehty yrityksen aloittaessa toimintansa ja sen suunnitteluun ei oltu ehditty panostaa niin paljon kuin olisi haluttu, koska yrityksen lanseeraus oli ymmärrettävästi haukannut suurimman osan yrittäjän ajasta ja energiasta.

Yrityksen jo olemassa oleva värimaailma haluttiin säilyttää ja parantaa sivuston layoutia. Yrityksen tarjoamille palveluille luotiin omat sivunsa ja samalla päivitettiin sivuston käyttäjäystävällisyyttä muiltakin osin. Sisältöä uusittiin huomattavasti muokattujen tekstien ja uusien kuvien muodossa.

Case Huippukoira Oy

Huippukoiran uudet kotisivut

Toteututukseen sisältyi

  • Sivuston uuden layoutin suunnittelu.
  • Sivuston materiaalin ja kuvien käsittely.
  • Toteutus ja optimointi.
  • Käyttökoulutus
  • Logon suunnittelu
Mock up älypuhelimen näytöstä

Logon suunnittelu

Tavoitteena oli suunnitella logo, joka heijastaa niitä elementtejä, joita tähän yrityksenen ja sen spesiaaliin osaamiseen vahvasti liittyy.

Logon, kuten sivustonkin värimaailma syntyi yrityksen jo olemassa olevista väreistä.

Suunnittelun keskiössä oli fokus logon selkeissä linjoissa. Logon koiran liike on voimakas ja eteenpäin pyrkivä. Se kuvastaa koiraurheilun vauhtia ja ja fyysistä haastavuutta, sekä koiran luontaista halua käyttää sille ominaista hienoa koordinatiota ja joustavuutta kovassakin vauhdissa suoritetuissa liikkeissä. Logon teksti- ja kuvaosaa voidaan käyttää erikseen ja se toimii erittäin hyvin myös painotuotteissa.

Muutamia esimerkkejä projekteistamme

There is no limit what entrepreneurship and ingenuity can create.
Earl Choate