web design

kotisivut & verkkokaupat

leijuva laptop mock up
wordpress

Erinomaiset kotisivut
yrityksellesi

horisontaalinen mock up nettisivuista

Yrityksesi näköiset sivut

Yksilöllinen ja yrityksesi näköinen sivusto on sen tärkein markkinointikanava. Kotisivujen tuoma verkkoläsnäolo on tärkeä osa yrityksestä saatavaa brändin mukaista mielikuvaa ja mainetta.

 • Kotisivut antavat yrityksestä luotettavan kuvan. 
 • Sivustosi on usein ensimmäinen mahdollisuus herättää asiakkaan kiinnostus ja tehdä mieleenpainuva ensivaikutelma.
 • Kotisivut ovat visuaalisesti miellyttävät, modernit ja selkeät. Ne viestivät yrityksesi arvoista ja tuovat esille tuotteesi sekä palvelusi ja ohjaavat vierailijaa eteenpäin ostopolulla.

creativity is piercing the mundade to find the marvelous

Hyvin toimivat kotisivut

Toimiva ja käyttäjäystävällinen kokonaisuus houkuttelee vierailijaa viipymään sivustolla ja vaivaton navigointi aktivoi asiakkaita syventymään sisältöön.

 • Sivusto on nopea, toimiva ja käyttäjäystävällinen.
 • Sivusto on turvallinen ja helposti löydettävä.
 • Kotisivut toimivat mallikkaasti erikokoisilla päätelaitteilla.
 • Sivuston kehitys tulevaisuudessa yrityksen tai yhteisön kasvavien tarpeiden mukaisesti on helposti toteutettavissa.
Eordpress logo. Taustakuvana kädet näppäimistöllä.

Digital design is like painting, except the paint never dries ~ Neville Brody

Miksi WordPress?

Toteutamme sivustot erittäin monipuolisella WordPress- julkaisujärjestelmällä. WordPress- sivuston kehittämis- ja laajentamismahdollisuudet ovat todella hyvät.

 • WordPress sivustot ovat hakukoneystävällisiä. 
 • WordPress sivustojen optimointi ja tarvittavien toiminnallisuuksien toteuttaminen kustannustehokkaasti on mahdollista lukuisien lisäosien avulla.
 • WordPress taipuu monenlaisiin projekteihin niin pieneen blogiin kuin verkkokaupaksikin.
 • WordPress sivustoa voi halutessaan opetella päivittämään itse. Tarjoamme asiakkaille käyttökoulutusta, jonka jälkeen voit päivittää itse sivuston sisältöä.

Kotisivupaketit

Kotisivut suunnitellaan suurimmaksi osaksi ns. avaimet käteen paketteina. Mitä paketteihin kuuluu ja kotisivuhinnaston, sekä ylläpitopalveluiden hinnaston löydät Hinnasto- sivulta.

Paketit ovat täysin räätälöitävissä, joten voit valita sivustolle juuri tarvitsemiasi toiminnallisuuksia, tai jättää niitä pois. Lopullinen hinta muodostuu valitsemasi kokonaisuuden perusteella.

Vanhat sivustot

Jos et tarvitse kokonaan uutta sivustoa, vaan jo olemassa oleva sivustosi kaipaa pientä kasvojenkohotusta tai joitain toiminnalisuuksien päivityksiä, Käymme sivustosi läpi ja annamme arvion uudistustyöstä.

Muut kotisivupalvelut

Meiltä saat lisäpalveluina sekä yksittäisinä toimeksiantoina useita kotisivujen lisäpalveluita. Lisäpalvelut toteutetaan useimmiten tuntityönä. Ohessa esimerkkejä lisäpalveluistamme.

 • 404 sivun suunnittelu ja toteutus
 • Oikoluku/ kielenhuolto sivustolle tai osalle siitä
 • Lisäosan asentaminen
 • Cookie bannerin asentaminen ja asetusten muokkaus
 • Ohjelmistopäivitykset
 • Käyttökoulutus ja puhelinsparraus
 • Tekstien käännöstyö suomi-englanti-suomi
Ukk

Usein kysyttyä

Usein kysyttyjä kysymyksiä kotisivuista ja siitä, miten sivuston suunnittelu ja toteutus etenee.

Kotisivujen tekemiseen käytetty aika vaihtelee sen mukaan, kuinka mittava projekti milloinkin on kyseessä. Paljon riippuu myös siitä, miten nopeasti sivustolle tarvittavat tekstit ja kuvamateriaali on toimitettu. Yksi suosittu tapa on tilata sisällöntuotanto tai osia siitä, jolloin tekstien tuottaminen ei jää kokonaan itselle.

Pienemmän sivuston toteutukseen menee pääsääntöisesti noin 2-4 viikkoa, suurempi sivusto vie noin 4-8 viikkoa. Verkkokaupan rakentaminen on pidempi projekti, alkaen noin 2kk pienempi kokonaisuus.

Aluksi kartoitamme  tarpeidesi pohjalta sivuston rakenteen ja sen toiminnallisuuksien laajuuden. Sovimme sivuston rakentamisen yksityiskohdista kirjallisesti laatimalla sopimuksen.

Kun yksityiskohdista on sovittu, aloitetaan sivuston suunnittelu ja toteutus. 

 • Mikä on sivuston ensisijainen  tarkoitus ja mikä on kohderyhmäsi?
 • Millaisia toiminnallisuuksia sivustolle tarvitaan? 

Sivustolle tuotetaan sisältö joko asiakkaan toimesta tai ulkoistamalla se meille.

 • Onko sivustosi sisältö jo valmiina esim. vanhalla sivustollasi, vai suunnitellaanko se kokonaan uudelleen?

Sisällön valmistuttua siirrymme layoutin suunnitteluun yrityksesi brändin mukaisesti. Suunnittelemme sivuston värimaailman ja valitsemme käytettävät fontit. Sivustolle tulevat kuvat valitaan yhdessä asiakkaan kanssa joko kuvapankista tai asiakkaan omasta kokoelmasta.

 • Tarvitaako yrityksellesi uusi ilme? Tässä yhteydessä voidaan myös uudelleen brändätä tai kevyesti uudistaa yrityksen ilmettä.

Toteutusvaiheessa siirrämme kaikki materiaalit suunnitelman mukaisesti sivustolle ja huolehdimme teknisestä toteutuksesta sovittujen toiminnallisuuksien osalta. Kun olet hyväksynyt sivuston toteutuksen suoritamme lopuksi sivuston mobiilioptimoinnin, jonka jälkeen sivusto on valmis julkaistavaksi.

 • Olemme yhteydessä toteutuksen aikana ja pyydämme palautettasi eri vaiheissa ja teemme tarvittavat muutokset sen pohjalta.

Asiakkaana päätät sivuston ylläpidosta tulevaisuudessa. Päivitetäänkö sivustoa manuaalisesti vai automatisoidaanko päivityksiä vai haluatko päivittää sivustoa itse.

 • Voit jäädä meille ylläpitoasiakkaaksi tai tilata meiltä päivityksiä tarpeesi mukaan. Sivustoa voidaan helposti myös kehittää yrityksesi kasvavien tai muuttuvien tarpeiden mukaisesti. 

Verkkotunnus eli domain on kotisivujesi osoite, esim. www.omayritys.fi. Lisäksi tarvitaan webhotelli, eli tila, johon sivusto saadaan rakennettua.

Avustamme sekä domainin, että webhotellin hankinnassa ja tarvittaessa hoidamme niiden tilaamisen puolestanne luotettavalta yhteistyökumppaniltamme Hostaanilta

Jos sinulla on jo verkkotunnus ja hosting joltakin palveluntarjoajalta, voimme luonnollisesti jatkaa siitä eteenpäin myös.

Lue lisää webhotellin valinnasta blogiartikkelistamme.

Tarjoamme ylläpitopaketteja sivuston huolenpitoon ja päivityksiin. Hinnat (alk. 29€/kk) muodostuvat tehtyjen toimenpiteiden ja niiden laajuuden mukaan. Päivityksiä on myös mahdollista tilata erillisenä päivitystyönä.

Tarjoamme myös sivuston käyttökoulutusta. Koulutuksen jälkeen asiakas voi halutessaan itse päivittää sivuston sisältöä, kuten esim. muokata tietoja, vaihtaa kuvia tai päivittää tuotetietoja.

Suunnittelemme kullekin sivustolle  yhdessä asiakkaan kanssa parhaiten sopivan kokonaisuuden sivuston toimivuuden ylläpitämiseksi.Ylläpitopakettiin sisältyvät sivunrakentajan tai muiden WordPress lisäosien lisenssit. Ilman ylläpitopakettia rakentamisvaiheen lisenssit ovat voimassa 2 vk siirtymäajan ja ne tulee asiakkaan itse uusia myöhemmin.

Lue blogistamme lisää wordpress sivuston päivittämisestä.

Kotisivupakettien hinnat alkavat 650 eurosta (alv 0%). 

Nettisivuprojektin hinta riippuu siitä, millaisia ominaisuuksia kulloinkin tarvitaan. Kotisivujen hintaan vaikuttavat mm. sivuston laajuus (sisällön määrä), tarvittavat tekniset ominaisuudet ja valmiudet, mahdolliset integraatiot sekä visuaalisen suunnittelun laajuus.

Kotisivupakettien hinnasto-sivulta näet tarkemmin mitä paketteihin kuuluu.

Sivustopaketit eivät aina taivu asiakkaan tarpeisiin ja visioon. Näin ollen sivustoa voidaan laajentaa erilaisilla lisäpalveluilla tai vastaavasti sivustolla voi myös olla haluttaessa  vähemmän toiminnallisuuksia, jolloin paketti kustomoidaan pienemmäksi  kokonaisuudeksi. Jos visio sivustostasi ei istu valmiisiin paketteihin, ota yhteyttä, niin suunnitellaan tarpeidesi mukainen kokonaisuus!