web

web design

kotisivut & verkkokaupat

website

kotisivut & verkkokaupat

There are three responses to a piece of design – yes, no, and WOW! Wow is the one to aim for

Milton Glaser

Uniikit ja toimivat kotisivut.

Teknisesti toimiva, helposti löydettävä ja käyttäjäystävällinen sivusto on yrityksen tärkein markkinointikanava. Toteutamme sivustot ideasta valmiiksi kokonaisuudeksi asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sivustot rakennetaan ’avaimet käteen’ periaatteella valitun paketin pohjalta tarvittaessa laajentaen lisäpalveluilla tai kustomoinnilla niin designin osalta kuin vaikkapa maksimoimalla sivuston optimointia.

Sivustot toteutamme erittäin monipuolisella WordPress- julkaisujärjestelmällä. WordPress- sivuston kehittämis- ja laajentamismahdollisuudet ovat  hyvät, joten sivuston jatkojalostus tulevaisuudessa yrityksen tai yhteisön kasvavien tarpeiden mukaisesti on helposti toteutettavissa. Verkkokaupat toteutamme pääsääntöisesti WordPress alustalle WooCommerce lisäosan ja muiden lisäosien avulla yrityksen tarpeen mukaisesti. 

Tarvittaessa käytämme sivuston toteutuksessa myös yhteistyökumppaneita. Jos esimerkiksi on tavoitteena ’killer’ halkukoneoptimointi, kyseisen alan ammattilainen huolehtii optimoinnin. 

Yksilölliset ratkaisut

for you

Yritys ei ole olemassa verkossa ilman kotisivuja.

Mistä ja miten yrityksesi löytyy? Joutuvatko potentiaaliset asiakkaasi etsimään yhteystietojasi tai palveluitasi ’koiren ja kissojen’ kanssa, vai löytyvätkö ne näppärästi googlen hakukenttään kirjoittamalla ja painamalla enter?

Kotisivujen tekeminen on ’hankalaa, aikaavievää ja kallista’.  Kuulostaako liiankin tutulta? Vaikka Google näyttää hakutuloksissa myös FB-sivuja, ei pelkkä FB pysty välittämään sitä samaa mielikuvaa ja kiinnostusta, minkä voit herättää kotisivuillasi. Se tärkeä ensimmäiset 3 sekuntia, kun sinulla on mahdollisuus tehdä vaikutus asiakkaaseen. Siihen ei FB-sivu yllä.

Yrityksen perustiedot, kuten ajantasaiset yhteystiedot, hinnastot, palvelu- ja tuotekuvaukset ja ajanvaraus löytyvät helpoimmin kotisivuita. Kotisivut antavat yrityksestä luotettavan ja asiallisen kuvan ja on hyvää asiakaspalvelua tarjota tarpeelliset tiedot yrityksestä asiakkaille kotisivulla. Kotisivujen tuoma verkkoläsnäolo on tärkeä osa yrityksestä saatavaa mielikuvaa ja mainetta.


Kotisivujen tekemiseen käytetty aika vaihtelee sen mukaan, kuinka mittava projekti milloinkin on kyseessä. Paljon riippuu myös siitä, miten nopeasti sivustolle tarvittavat tekstit ja kuvamateriaali on toimitettu. Yksi suosittu tapa on tilata sisällöntuotanto tai osia siitä, jolloin tekstien tuottaminen ei jää kokonaan itselle.

Pienemmän sivuston toteutukseen menee pääsääntöisesti noin 2-4 viikkoa, suurempi sivusto vie noin 4-8 viikkoa. Verkkokaupan rakentaminen on pidempi projekti, alkaen noin 2kk pienempi kokonaisuus.

Kartoitamme pohjia  toiveistasi sivuston suhteen ja kohderyhmästäsi.

Mikä on sivuston ensisijainen  tarkoitus ja mikä on kohderyhmäsi?

Onko sivustosi sisältö jo valmiina, vai suunnittelemmeko sen?

Millaisia toiminnallisuuksia sivustolle tarvitaan? 

Sovimme sivuston rakentamisen yksityiskohdista kirjallisesti laatimalla sopimuksen.

Kun yksityiskohdista on sovittu, aloitetaan sivuston suunnittelu ja toteutus. 

Olemme yhteydessä toteutuksen aikana ja pyydän palautettasi eri vaiheissa ja teen tarvittavat muutokset sen pohjalta.

Sivuston tulevaisuus. Voit jäädä ylläpitoasiakkaaksi tai tilata minulta päivityksiä tarpeesi mukaan. Sivustoa voidaan kehittää yrityksesi kasvavien tai muuttuvien tarpeiden mukaisesti.

Verkkotunnus eli domain on kotisivujesi osoite, esim. www.omayritys.fi. Lisäksi tarvitaan webhotelli, eli tila, johon sivusto saadaan rakennettua.

Avustamme sekä domainin, että webhotellin hankinnassa ja tarvittaessa hoidamme niiden tilaamisen puolestanne luotettavalta yhteistyökumppaniltamme Hostaanilta.

Jos sinulla on jo verkkotunnus ja hosting joltakin palveluntarjoajalta, voimme luonnollisesti jatkaa siitä eteenpäin myös.

WordPress on maailman suosituin kotisivualusta. Sen laajentaminen ja kehittäminen myöhemmin on sujuvaa ja lukuisien lisäosien avulla eri toimintojen lisääminen on mahdollista. 

Tarjoamme ylläpitopaketteja sivuston huolenpitoon ja päivityksiin. Hinnat (alk. 29€/kk) muodostuvat tehtyjen toimenpiteiden ja niiden laajuuden mukaan.

Päivityksiä on myös mahdollista tilata erillisenä päivitystyönä tai asiakas voi hoitaa ne itse.

Suunnittelemme kullekin sivustolle  yhdessä asiakkaan kanssa parhaiten sopivan kokonaisuuden sivuston toimivuuden ylläpitämiseksi.

Ylläpitopakettiin sisältyvät sivunrakentajan tai muiden WordPress lisäosien lisenssit. Ilman ylläpitopakettia rakentamisvaiheen lisenssit ovat voimassa 2 vk siirtymäajan ja ne tulee asiakkaan itse uusia myöhemmin.

Kotisivupakettien hinnat alkavat 1490 eurosta (alv 0%).

Nettisivuprojektin hinta riippuu siitä, millaisia ominaisuuksia kulloinkin tarvitaan. 

Kotisivupakettien hinnasto-sivulta näet tarkemmin mitä paketteihin kuuluu. Sivustoa voidaan laajentaa erilaisilla lisäpalveluilla.

Isommissa kokonaisuuksissa ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Kerro mistä palveluista olet kiinnostunut ja miten voimme olla avuksi!
Laita meille viestiä ja pyydä tarjous.
Vieritä ylös
sijainti

Toimimme pääasiassa etänä, joten toimialueemme ulottuu aina sinne asti, missä yhteydet pelaavat!

löydä meidät somessa
ota yhteyttä
pink
flow