content

sujuvaa sisältöä

sisältö & some

content

sisällöntuotanto

Content precedes design. Design in the absence of content is not design, it’s decoration.

Jeffrey Zeldman

Jokaisen sivuston perusta on ytimekäs, selkeä ja informatiivinen sisältö. Nettisivujesi sisältö kertoo siitä, kuka olet sekä kenelle ja mitä palveluja tai tuotteita tarjoat.

Aina sisällön tuottaminen itse ei kuitenkaan ole helppoa. Jos huomaat pitkittäväsi uuden sisällön päivitystä sivustollesi sen ollessa kankeaa, on aika miettiä ulkopuolista sisällöntuottajaa. Sisältö on suunniteltava huolellisesti ja saatava esille erityisesti yrityksen kohderyhmää kiinnostavalla tavalla. Sisältöä suunnitellessa kannattaa keskittyä julkaisemaan yksilöllistä, mieleenpainuvaa ja vaikuttavaa sisältöä.

Sisältö on keskeistä myös hakukonenäkyvyyden ja -optimoinnin kannalta. Palvelujen ja tuotteiden etsiminen aloitetaan lähes aina hakukoneista. Hyvin tuotetulla sisällöllä erotut kilpailijoistasi. Mitä laadukkaampia sisältöjä sivustoltasi löytyy, sitä korkeammalle pääset Googlen hauissa. Hyvä ja laadukas sisätöä herättää luottamusta yleisössäsi ja poikii linkkejä ja jakoja sosiaalisessa mediassa parantaen näkyvyyttä ja löydettävyyttä entisestään.

Tuotamme kotisivuillesi selkeitä ja mielenkiintoisia tekstisisältöjä. Ytimekkäät, luettavat ja kieliasultaan huolitellut tekstit kohottavat sivustosi arvokkuutta ja lisäävät sen käyttäjäystävällisyyttä. Hyvä sisältö ilmaisee lukijalle, miksi hänen kannattaa valita juuri kyseinen yritys etsimiensä palvelujen tai tuotteiden toimittajaksi. Ilman laadukasta ja säännöllisesti julkaistua uutta sisältöä sivusto ei ole kohderyhmälle oleellinen, eikä se näy toivotulla tavalla hakutuloksissa. Tämän vuoksi hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto on ensiarvoisen tärkeää. Se nostaa näkyvyyttä hakutuloksissa ja houkuttaa asiakkaita sivustollesi.

Sivustolle toteutettava sisältö voi olla uutta tai jo olemassa olevan hiontaa. Aina olemassa olevalle aineistolle ei tarvi tai haluta tehdä sisällöllisesti mitään uutta, mutta se kaipaa kirjoitusasun tarkistusta ja kielenhuoltoa sopiakseen luontevasti yhteen muun yrityksesti viestinnän tyylin kanssa.Tekstit sivustolle tuotetaan asiakkaan antamien suuntaviivojen ja materiaalin sekä haastattelujen pohjalta.

social

some

Laadukas somesisältö on sekä kiinnostavaa että viihdyttävää. Se herättää tunteita ja vangitsee lukijan seuraamaan aktiivisesti yrityksen kanavia. Tämä vaatii aikaa, kokemusta, suunnittelua ja pitkäjänteistä työtä.

Ulkoistamalla sosiaalisen median sisällöntuotannon sinun ei tarvitse huolehtia  postauksista, vaan voit jättää kirjoittamisen, muokkaamisen ja julkaisujen suunnittelun meidän hoidettavaksemme. Kartoittamme palvelujesi tai tuotteidesi vahvuudet ja yksityiskohdat luomme näistä päivittyvän ja koukuttavan kokonaisuuden kaikkiin kanaviisi.

Somemainonnan tehtävänä on olla aktiivista ja motivoida kohderyhmiä toimimaan. Suunnittelemme ja toteutamme somekampanjat ja ylläpidämme yrityksesi some-kanavien näkyvyyttä.

sisällöntuotanto:

some-sisältö:

Hintoihin lisätään alv 24%

Kerro mistä palveluista olet kiinnostunut. Laita meille viestiä ja pyydä tarjous!
Vieritä ylös